Инклузивен индустриски дизајн, пристапност и асистивна технологија на ФЕИТ

ФЕИТ ФабЛаб и Здружението за асистивна технологија „Отворете ги прозорците”, го презентираа инклузивниот индустриски дизајн, пристапност и асистивна технологија.

Препорачани

Бренд клуб

Економија

Образование

Живот

Култура

Наука

Општество

Настани